Klantreacties

Marleen

Communicatiespecialist bij ForFarmers Hendrix

“Samen met Thomas hebben wij een 360 graden toer gemaakt met daarin geïntegreerde powerpoint presentatie. Dit is erg leuk gebleken als storytelling tool. Op interactieve manier konden we meer van een bedrijf laten zien en vertellen. Ook op onze website haalde het bij ons de hoogste click ratio van afgelopen jaar!

Wilco Stronks

Stronks Music X-press

“Thomas is iemand die meteen in actie komt, hele goede creatieve ideeën heeft, maar ook mij – als opdrachtgever – laat meedenken. Hij staat ook open voor andere inzichten. Ik ben dan ook meer dan tevreden de uitkomst van het ontwerp en fotografie mijn CD-cover, die naar mijn mening niet beter vorm gegeven had kunnen worden. Kortom Thomas Boelaars: VAN HARTE AANBEVOLEN!”

A. Andringa

Gemeente Zutphen

“Ik heb je foto’s gedownload en bekeken. Wat een PRACHTIGE foto’s. Ik heb heel wat foto’s van het oude stadhuis gezien, maar deze zijn veruit de mooiste. Mijn complimenten. En de complimenten van veel collega’s (want ik heb ze natuurlijk trots laten zien ☺). Erg mooi!”

Theo Jansen

Fysiotherapie Het Centrum

“Hallo Thomas,
Ziet er geweldig uit > hulde!
We vonden het echt een cadeautje om met je te werken.”

Danitsja Scharn-Koster

Bruidspaar

“Hoi Thomas,
We zijn enorm blij met de foto’s, het is boven verwachting. Hier kunnen we jarenlang met plezier naar blijven kijken. Enorm bedankt!!

Groetjes Danitsja”